Prețuri începând de la 34 euro / persoană.
Preferăm servirea în stil bufet, deoarece surprinde autentic spiritul Maidan, promovând interacțiunea, diversitatea culinară și libertatea fiecărui invitat de a-și alege preparatele preferate. În același timp, colaborăm cu locații partenere unde servirea la farfurie este mai adecvată, oferind meniuri clasice adaptate acestui stil de servire.
BUFET
VARIANTA 1
Antreuri reci:
Humus cu carne
Humus tradițional cu linte si cartofi dulci
Salată de vinete cu topping de roșii multicolore
Salată de cartofi cu caracatiță
Mix de zucchini cu busuioc și roșii cherry
Salata caprese cu nectarine grill si burrata
Clatita cu verdeturi si branza fidelute
Mini arrays musakhan de pui
Chiftelute de porc cu sos de mustar cu miere
Salata de quinoa cu edamame si caju
Coș cu pita și paine proaspata
Feluri principale:
File de salau pe gratar
Aripioare de rata bbq
Sos o mie și una de nopți
Porchetta de porc
Sos Chimichiurri
Picanha de vita cu verdeturi din grădină
Conopidă coaptă cu harissa
Morcov copt cu sos tahini și sumac
Batata harra
Salata de citrice de vara
Salată de rucola cu roșii cherry, masline si lime
VARIANTA 2
Antreuri reci:
Hummus cu pesto de casa
Mutabal cu dovlecel, usturoi, rodie si marar
Quiche cu iaurt grecesc și mazăre
Salată de kale, fenicul, portocale și nuci
Salată de pui crocant cu edamame
Placinta de carne cu roșii uscate si zucchini
Salata shirazi și chiftelute de linte
Coș cu pita și paine proaspata
Feluri principale:
Drumsticks de pui glazurate cu sos dulce picant
Muschiulet de porc cu cidru
Carnati de casa aromatizati
Pita atac de cord (inimi de pui grill, ardei copt cu usturoi, sos sarmuzac)
Vinete chimichurri
Cartofi copți în coajă
Power bowl salad
Sos ranch

Servire la farfurie
Prețuri începând de la 34 euro / persoană.
VARIANTA 1
ANTREU
Salată de vinete cu roșie confiată
Terină de porc cu murături
Mousse de brânză de capră cu emulsie de ardei
Tartar de castraveți și gulie cu mărar și macrou afumat
Galantină de pui cu caise
Crocant de brânză de burduf cu măr flambat în palincă
Mousse din pate de pasăre cu dulceață de vișine
Hummus de conopidă cu sumac
PEȘTE/ SARMALE
Filé de dorada la cuptor
Cous-cous cu merișoare
Piure de cartof dulce
Sos Velouté
Sărmăluțe tradiționale cu carne de porc în foi de varză
Mămăliguță
Smântână
Ardei iute
SPECIALITĂȚI
Mușchiuleț de porc frăgezit
Sau
Piept de pui crescut la sol gătit sous-vide
Rădăcinoase în stil franțuzesc
Spaghetti de dovleac
Sos din jumări de pui
VARIANTA 2
ANTREU
Brie, dovleac caramelizat și prosciutto
Cub de risotto cu gravlax de somon
Mousse de feta cu roșii din grădină
Terină de vânat
Clătită sărată cu avocado și ciuperci shimeji marinate
Rillette de pasăre cu fructe confiate
Quiche cu roșii coapte și creveți
Salată de fenicul cu rodie și Salsiccia Piccant
PEȘTE/ SARMALE
Filé de somon
Orez basmati cu chives
Piure de conopidă
Sos teriyaki
Sărmăluțe tradiționale cu carne de porc în foi de varză
Mămăliguță
Smântână
Ardei iute
SPECIALITĂȚI
Ceafă de porc iberic
Sau
Cocoș de munte rumenit
Piure de țelină cu vanilie
Sauté de kale cu jumări de rață
Sos de struguri roșii
VARIANTA 3
ANTREU
Tartă cu creveți și tartar de mango și castraveți
Pepene confiat cu brânză feta și rom
Prosciutto, brânză manchego și smochine
Salată Caesar
Tartar de vită marinată în busuioc și lime cu nuci
Mousse de bacon afumat
Tacos con carnitas
Crochetă de cartofi cu caracatiță și aglio-olio
PEȘTE/ SARMALE
Calcan la grătar
Dovleac în unt
Piure de conopidă
Sos de midii
Sărmăluțe de porc în foi de varză
Mămăliguță cu trufe
Smântână afumată , Dulceață de ardei iute
Spumă de afumatură
SPECIALITĂȚI
Mușchi de vită Uruguay sau Pulpă de rață confiată
Piure de cartofi cu trufe
Fondant de țelină
Sos demi-glace de arpagic
Dulciuri de pe Maidan
Mini negresa
Placinta cu mere si scortisoara
Mini prajitura lamaita
Panna Cotta cu capsuni si Malibu
Deliciu Bon Bon
Portokalopita
Sarlota
Baklava
