Christmas Party?

Fără griji.

Livrăm funky catering cu servicii premium, meniuri personalizate și soluții complete de bar pentru petrecerile office de sfârșit de an. De la planning la plating, suntem alături de companiile care doresc să ofere angajaților o experiență culinară de neuitat.

Află mai multeCere ofertă

PETRECERII DE CRĂCIUN MEMORABILE

Pentru majoritatea companiilor, petrecerea anuală de Crăciun este punctul culminant al anului de business. Deasemenea, este ocazia perfectă să lași munca și formalitățile deoparte, să te relaxezi, să te bucuri de quality time alături de colegi, parteneri și prieteni.

Citește mai mult

În același timp, organizarea unei petreceri reușite necesită mult efort logistic. Aici intervenim noi, mai precis Alex, managerul nostru de operațiuni, care se va așeza cu tine la masă pentru a afla ce îți dorești mai exact de la petrecerea de Crăciun. După ce povestim despre mâncare, băuturi, muzică sau decorațiuni, poți lăsa liniștit totul pe mâna noastră.

Înțelegem rapid tematica și cerințele evenimentului, creăm meniuri personalizate care să îți reflecte gusturile și să impresioneze invitații cu o experiență umanã și gastronomică inconfundabilă, cum doar maidanezii știu să ofere. Descoperă o lume plină de savoare și energie, alături de o comunitate pasionată de foodies care adoră să împărtășească emoția aventurilor culinare.

GUSTURI AUTENTICE, AROME NEMAIPOMENITE ȘI MENIURI BESPOKE

Bucătarul nostru șef, Moumen Al Hamoui, are o vastă experiență în domeniul cateringului, timp în care și-a creat o reputație de inovator care experimentează tehnici noi, concepte inedite și culturi culinare deosebite.

Citește mai mult

De la abordări out-of-the-box până la bucate tradiționale reinterpretate în stil modern, se adaptează din mers cerințelor și poftelor oricărui tip de eveniment. Acum mai așteaptă doar un brief pentru petrecerea ta de Crăciun. Până la urmă, este petrecerea ta – dacă dorești ceva diferit, pur și simplu întreabă.

CATERING PRIVAT PENTRU REUNIUNI DE FAMILIE

Pe lângă petrecerile de Crăciun corporate, ne implicăm cu același entuziasm și nivel de profesionalism în planificarea și organizarea de petreceri private pentru familii și prieteni. Oferim chiar și catering exclusiv pentru mese de Crăciun care se lasă family meetings, în confortul propriei case.

Citește mai mult

Fie că preferi o cină elegantă într-un cadru intim sau o reuniune în cercul familiei, ne asigurăm că bucatele sunt alese cu grijă, pregătite cu răbdare, servite cu zâmbetul pe buze, în adevăratul spirit al sărbătorilor. Credem în importanța meselor petrecute alături de cei dragi, a momentele de bucurie împărtășite cu prietenii și familia, în conversații relaxate și râsete cu poftă bună și amintiri frumoase!

BAUTURI ȘI SERVICIU DE BAR

Ne ocupăm tot noi. Avem în dotare toate tipurile de băuturi alcoolice și non-alcoolice precum și logistica necesară pentru soluții complete pentru echipamente de bar. Personalizăm meniul de băuturi pentru a îndeplini toate cerințele specifice și livrăm artistic cocktailuri festive și alte licori sezoniere pentru ca oaspeții tăi să se bucure din plin de petrecere.

O ECHIPĂ FUN ȘI IMPLICATĂ

Organizăm evenimente reușite pentru oameni cool, iar petrecerile de Crăciun nu fac excepție. Setăm atmosfera evenimentului pentru interacțiuni sociale cât mai libere și spontane, punem accent pe comunicare directă și transparentă, suntem fresh și prietenoși în toate interacțiunile noastre.

Citește mai mult

Ne bucurăm împreună pentru ocazia ta specială și suntem gata să te aventurăm într-un trip culinar la clasa întâi, ceva de neuitat. Pe Maidan, fiecare parteneriat este o oportunitate de a crea o poveste frumoasă și de a ne bucura împreună de ocazii speciale și petreceri de povestit peste ani. Continuăm să aducem același nivel de noutate și pasiune pentru fiecare ocazie în timp ce adăugăm acea notă specifică maidanezilor, una de autenticitate, savoare și emoție.

GĂSIREA LOCULUI POTRIVIT

De cele mai multe ori, asigurarea unui loc pentru petrecerea de Crăciun poate fi dificilă, necesitând adesea rezervări cu luni în avans. În timp, ne-am creat o rețea consistentă de contacte, suntem furnizorii exclusivi de catering pentru unele dintre cele mai prestigioase locații din zona metropolitană și suntem în relații bune cu o gamă largă de alte locații.

Citește mai mult

De la zonele rurale pitorești până la locuri urbane iconice, vă putem ajuta să găsiți locul perfect pentru a sărbători Crăciunul.

De ce Maidan Catering?

Suntem agenția de trendsetteri în catering, cu senzații gourmet și bucate alese livrate mereu cu zâmbetul pe buze. Abordăm îndrăzneț atât preparatele care ne ies din bucătărie cât și oamenii cu care alegem să lucrăm, ceea ce ne ajută să evoluăm constant și să livrăm un nou standard de excelență clienților noștri. Oferim consultanțã în planificarea și livrarea de evenimente festive cu adevărat memorabile. Colaborăm îndeaproape cu clientul, acoperim toate cerințele specifice, furnizăm mâncarea și băuturile, precum și vesela, tacâmurile, paharele sau decorațiunile de masă cu tematică festivă. Ne-am gândit deja la toate, lasă petrecerea ta de Crăciun pe mâna profesioniștilor.

Cere oferta

Avem o echipă experimentată cu care oferim servicii de planning și catering pentru petrecerile festive încă din 2017. În timp, ne-am format o comunitate de bucătari, planificatori și personal de servire, fiecare aducând ani buni de experiență în rolurile lor. Împreună, avem peste 60 de ani de experiență în industrie, iar echipa noastră călătorește prin tot orașul, oferind soluții esențiale pentru petreceri de Crăciun în locații variate, de la zonele centrale ale Bucureștiului până în suburbiile sau împrejurimile orașului.

Cere o oferta

    Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.